محتوای خبری معاونت دانشجویی

اردوی زیارتی قم جمکران برگزار شد

مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اردوی زیارتی قم جمکران را ویژه کارکنان بیمارستان سینا برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این اردوی زیارتی فرهنگی روز چهارشنبه 7 دیماه 1401 مصادف با ایام شهادت صدیقه کبری حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، با حضور جمعی از کادر درمان و کارکنان بیمارستان سینا برگزار شد.
در این اردو کارکنان در شهر مقدس قم به زیارت کریمه اهل بیت حضرت معصومه سلام الله علیها، شرکت در نماز جماعت حرم مطهر پرداخته و در ادامه به مسجد مقدس جمکران مشرف و در مراسم عزا داری حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها شرکت کردند.
از زیبایی های این سفر حضور همسر، فرزند و پدر و مادرهای کارکنان بود که به برکات معنوی و سیاحتی این سفر افزوده و موجب رضایتمندی حداکثری همکاران شد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان