محتوای خبری معاونت دانشجویی

اردوی زیارتی مشهد مقدس برگزار شد

کانون دانشجویی قرآنی طبیب دوّار دانشگاه علوم پزشکی تهران، اردوی علمی زیارتی مشهد مقدس ویژه دختران را با هدف زیارت امام رئوف و تدبر در قرآن کریم برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این اردو از 17 تا 20 خردادماه 1401 با مشارکت دانشجویان دختر ایرانی و بین الملل دانشگاه همزمان با دهه کرامت و مقارن با ولادت با سعادت حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) برگزار شد.
سه جلسه کلاس با محوریت تدبر در سوره مبارکه بلد و حلقه مباحثه پیرامون این سوره در دارالحجه حرم مطهر بخشی از برنامه های این اردو بود و مسابقه ای با مضمون برداشتی از غرض سوره مبارکه بلد نیز برگزار شد که بیش از ده نفر از دانشجویان در آن شرکت داشتند و به برندگان این رقابت کتاب «شکوفایی در تنگناهای زندگی» اهدا شد.
در آخرین روز اردو در جشن میلاد امام رضا (ع) مولودی خوانی دانشجویان بین الملل شرکت کننده در اردو زینت بخش این برنامه بود.
از دیگر برنامه های فرهنگی در این اردوی زیارتی، توزیع بسته فرهنگی و یک وعده غذای حضرتی در مهمانسرای صحن امام حسن مجتبی(ع) برای دانشجویان بود.

کامران محمدیان

کامران محمدیان