محتوای خبری معاونت دانشجویی

ارشیا گل دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در اولین رقابت، حریف خود را شکست داد

اولین پیروزی کاروان ورزشی مکتب سردار شهید حاج قاسم سلیمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در چهاردهمین المپیاد ورزش های قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور رقم خورد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پرشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، رقابت های چهاردهمین المپیاد ورزش‌های قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با رقابت شطرنج بازان از ۱۰ شهریور در سالن دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد آغاز شد.
در این المپیاد، حدود ۱۲۰۰ ورزشکار و شرکت کننده از ۶۷ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی کشور حضور دارند.
ارشیا گل دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با مربی گری امیرمسعود مرادی اولین چراغ پیروزی کاروان ورزشی مکتب سردار شهید حاج قاسم سلیمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران را در چهاردهمین المپیاد ورزش های قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در مقابل حریف خود که دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر بود روشن کرد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان