محتوای خبری معاونت دانشجویی

اطلاعیه مهم واحد ایاب و ذهاب دانشجویان درخصوص لغو سرویس ها

درپی اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا مبنی بر تعطیلی دانشگاه ها واحد ایاب و ذهاب دانشجویان از لغو و کاهش چندین سرویس در برخی مسیرها خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، محمد سلطانی مسئول واحد سرویس های دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در این خصوص گفت: با توجه به اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا و استانداری تهران مبنی بر تعطیلی مراکز آموزشی و دانشگاه ها، سرویس های دانشجویی دانشکده توانبخشی (رفت و برگشت به مجتمع کوی)، دانشکده پرستاری (رفت و برگشت به خوابگاه سمیه) و مسیر کوی به دانشکده دندانپزشکی از روز یکشنبه 13 مهرماه 99 تا اطلاع بعدی تعطیل است.
وی افزود: همچنین سرویس برگشت از دانشکده پرستاری و مامایی به مجتمع کوی دانشگاه که پیش از این 2 سرویس بود، در ساعت 12:30 به یک سرویس کاهش خواهد یافت.
توضیح اینکه، سایر سرویس ها همچنان طبق برنامه قبل به کار خود ادامه خواهند داد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان