محتوای خبری معاونت دانشجویی

اطلاعیه واحد ایاب و ذهاب درخصوص تغییر برنامه سرویس های دانشجویی

باتوجه به اعلام محدودیت های جدید ستاد مقابله با کرونا، برنامه برخی از سرویس های ایاب و ذهاب دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران، لغو و برخی دیگر کاهش یافته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، محمد سلطانی مسئول واحد ایاب و ذهاب دانشجویی با اعلام این خبر، افزود: از تاریخ 1 آذرماه 99 به مدت دو هفته، تمام سرویس های دانشجویان از خوابگاه ها به دانشکده ها و برعکس، لغو شده و همچنین تغییراتی به شرح زیر در سرویس های بیمارستان ها بوجود آمده است:
سرویس های رفت از مجتمع خوابگاه های کوی دانشگاه به سمت بیمارستان ها به شرح زیر تغییر می کند:
بیمارستان سینا، ساعت 6:40 (یک سرویس)
بیمارستان امام خمینی (ره)، ساعت 6:45 (یک سرویس)
بیمارستان امام خمینی (ره)، ساعت 7:15 (دو سرویس)
سرویس رفت از خوابگاه متأهلین به بیمارستان امام خمینی (ره)، ساعت 6 (یک سرویس)
همچنین، تمامی سرویس های بیمارستان های ضیائیان، بهارلو، امیراعلم، سینا، روزبه، رازی، فارابی، آرش و بیمارستان بهرامی، در همان ساعات قبلی برقرار است.
وی درخصوص تغییرات سرویس های برگشت به کوی دانشگاه نیز، عنوان کرد:
بیمارستان امام خمینی (ره) به کوی دانشگاه، ساعت 12:30
بیمارستان امام خمینی (ره) به خوابگاه متأهلین، ساعت 15
سرویس های برگشت از سایر بیمارستان ها به کوی دانشگاه، طبق روال قبلی ادامه خواهد یافت.
همچنین، سرویس های خوابگاه سمیه تا اطلاع بعدی تعطیل است.
سلطانی درپایان گفت: این برنامه تا پایان محدودیت های دو هفته ای ستاد ملی مقابله با کرونا اجرا خواهد شد.
توضیح اینکه، دانشجویانی که متقاضی سرویس ایاب و ذهاب هستند می توانند با واحد ایاب و ذهاب دانشجویی به شماره 64432669 تماس بگیرند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان