محتوای خبری معاونت دانشجویی

اطلاعیه واحد ایاب و ذهاب درخصوص سرویس های مجتمع کوی دانشگاه

مسئول واحد ایاب و ذهاب دانشجویان از افزایش تعداد و تغییر ساعت برخی از سرویس های صبح دانشجویان از مجتمع کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، محمد سلطانی مسئول واحد ایاب و ذهاب معاونت دانشجویی فرهنگی در این باره گفت: بنا به درخواست و بمنظور رفاه حال دانشجویان، از روز شنبه 6 دیماه 99 سرویس های صبح از مجتمع کوی علوم پزشکی تهران به بیمارستان های شریعتی و امام خمینی (ره) و دانشکده پرستاری و مامایی در ساعت های 6:45 و 7:15 حرکت و همچنین در ساعت های 7:30، 7:40 و 7:50 سه سرویس به سمت بیمارستان شریعتی، خیابان پورسینا، بیمارستان امام خمینی (ره) و دانشکده پرستاری و مامایی حرکت خواهند کرد.
وی افزود: همچنین از روز شنبه نیز درساعت 12:45 یک سرویس از دانشکده پرستاری و مامایی به مجتمع کوی دانشگاه اضافه خواهد شد.
سلطانی درپایان گفت: به دلیل عدم وجود مسافر (دانشجو)، سرویس برگشت از بیمارستان فارابی حذف شد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان