محتوای خبری معاونت دانشجویی

اطلاعیه واحد فن آوری اطلاعات معاونت دانشجویی فرهنگی در خصوص شبکه اینترنت

واحد فن آوری اطلاعات معاونت دانشجویی از قطعی موقت شبکه اینترنت مجتمع کوی دانشگاه به دلیل جابجایی سرور، در روزهای 20 و 21 آذرماه 99 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، حامد صمدپور مسئول واحد فن آوری اطلاعات معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اعلام این خبر، گفت: ارتباط اینترنت و شبکه مجتمع خوابگاهی کوی دانشگاه و تمامی مراکز متصل به آن، به دلیل جابجایی ارتباطات فیبر نوری از محل موقت به اتاق سرور جدید، در روزهای پنجشنبه و جمعه 20 و 21 آذرماه 99 با قطعی مواجه خواهد بود.
صمدپور ضمن تشکر از صبوری دانشجویان و همکاران، تأکید کرد: همکاران واحد فن آوری اطلاعات معاونت تمام تلاش خود را برای تسریع در این جابجایی بکار خواهند بست تا برقراری ارتباط سریعتر انجام شود.

کامران محمدیان

کامران محمدیان