محتوای خبری معاونت دانشجویی

اطلاعیه وضعیت اسکان دانشجویان در خوابگاه های دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیریت امور خوابگاه ها در اطلاعیه ای وضعیت اسکان خوابگاه های دانشجویی در سال تحصیلی جدید را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، با توجه به ادامه شیوع بیماری کرونا و لزوم اسکان دانشجویان نیازمند خوابگاه در ترم اول نیم سال تحصیلی 1400-1399 و همچنین ضرورت رعایت شیوه نامه های بهداشتی در خصوص پیشگیری از بیماری کرونا، فقط دانشجویانی که به واسطه داشتن واحدهای عملی، کارآموزی، کارورزی و حضور در آزمایشگاه، نیاز به حضور تمام وقت در دانشگاه دارند پس از ارسال فهرست اسامی دانشجویان از دانشکده های آنان به مدیریت امور خوابگاه ها، می توانند به خوابگاه مراجعه و مابقی دانشجویان تا زمان اعلام رسمی بازگشایی دانشگاه ها، اکیداً به خوابگاه مراجعه نکنند.
بدیهی است به لحاظ شرایط موجود، محدودیت هائی تا سقف 50% ظرفیت خوابگاه ها در ارائه خدمات خواهیم داشت که با همکاری دانشجویان بر این مشکل فائق خواهیم آمد.
توضیح اینکه، در صورتی که دانشجویان سوالی در خصوص خوابگاه ها دارند، می توانند با دفتر مسئول اسکان مدیریت امور خوابگاه ها به شماره 88630018 تماس بگیرند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان