محتوای خبری معاونت دانشجویی

اعلام برنامه ترم پاییز کانون دانشجویی قرآنی طبیب دوار دانشگاه علوم پزشکی تهران

کانون دانشجویی قرآنی طبیب دوار دانشگاه علوم پزشکی تهران، در یک نگاه برنامه ترم پاییز کانون را اعلام کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، کانون دانشجویی طبیب دوار از جمله کانون های با سابقه فعال در زمینه قرآنی است که در حوزه دانشجویی فعالیت می کند ترم پاییزه این کانون از ابتدای فصل پاییز آغاز شده و همچنان ادامه دارد.
علاقمندان به شرکت در این کارگاه ها می توانند طبق برنامه اعلام شده در کارگاه های قرآنی شرکت کنند.
یکشنبه: مدرسه قرآن حضوری، ساعت ۱۵ مقدمات تدبر در قرآن (رضازاده - ذاکری)
یکشنبه: سرای کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران بعداز نماز مغرب و عشا، روش های تفکر در قرآن (فراهانی)
دوشنبه: منزل اعضای فارغ التحصیل علوم پزشکی، منظومه رشد بعد از نماز مغرب و عشا (رضازاده)
سه شنبه: حضوری حلقه ی تدبر در قرآن مقدمات دانشگاه، نمازخانه دانشکده پزشکی ساعت ١٢:١٠
سه شنبه: حضوری-مجازی پژوهش سند سلامت در قرآن ساعت ۱۶ (استاد اخوت)
سه شنبه: مجازی مقدمات تدبر در قرآن ساعت ۲۰ (امامی)
چهارشنبه: مجازی روش های تفکر ساعت ۱۵:۳۰ (تیموریان)
پنج شنبه: مجازی روش های تدبر کلمه ای ساعت ۱۰ (بیگلری)
برای دریافت پوستر برنامه، اینجا کلیک کنید.
علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی