محتوای خبری معاونت دانشجویی

اعلام برنامه زمانبندی مجموعه استخر و سونای شهید توکلی در بهار 1403

مدیریت تربیت بدنی برنامه زمانبندی مجموعه استخر و سونای شهید توکلی دانشگاه علوم پزشکی تهران را در بهار 1403 اعلام کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، در برنامه زمانبندی اعلامی مجموعه استخر و سونای شهید توکلی دانشگاه، ساعت آغاز به کار از شنبه 25 فروردین 6 صبح تعیین شده است.
سانس های متعدد تفریحی در طول ایام هفته برای دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه در هر دو بخش بانوان و آقایان در نظر گرفته شده و علاقه مندان برای استفاده از این امکانات ورزشی به آدرس خیابان نصرت شرقی، نرسیده به میدان توحید، دانشکده پرستاری و مامایی، مجموعه استخر و سونای دانشگاه علوم پزشکی تهران مراجعه کنند.
برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۶۶۴۲۰۷۳۸ در ارتباط باشید.
برای دریافت برنامه زمانبندی استخر و سونای شهید توکلی در بهار 1403، اینجا کلیک کنید.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی