محتوای خبری معاونت دانشجویی

اعلام برنامه مسابقات فوتسال جام لیله القدر ویژه دانشجویان پسر دانشگاه

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه، برنامه کامل مسابقات فوتسال جام لیله القدر دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران در طول ماه مبارک رمضان را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی، به دنبال برگزاری مراسم قرعه‌کشی مسابقات فوتسال جام لیله القدر دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور نمایندگان تيم هاي دانشجویی شرکت کننده، برنامه کامل برگزاری این رقابت‌ها تا پایان ماه مبارک رمضان اعلام شد.
شرکت‌کنندگان در این مسابقات طبق جدول برنامه اعلام شده، روزهای زوج در محل سالن ورزشی شهید فتحی (واقع در کوی دانشگاه) به مصاف يكديگر خواهند رفت و بنابر آیین‌نامه فنی مسابقات، حضور تمامی اعضای تیم‌های فوتسال شرکت‌کننده و نمایندگان تیم ها در ساعت مقرر و با آمادگی کامل، در سالن محل برگزاری مسابقات ضروری است.
براي دريافت جدول کامل برنامه اینجا كليك كنيد.