محتوای خبری معاونت دانشجویی

افتتاح شورای فرهنگی دانشجویی سرای کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی، شورای فرهنگی سرای کوی علوم پزشکی تهران را با حضور مسئولین معاونت فرهنگی و دانشجویی راه اندازی کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، شورای فرهنگی دانشجویی سرای کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران یک شنبه 23 اردیبهشت 1403 در خانه فرهنگ با حضور دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر افضل شمسی مدیر امور فرهنگی و اجتماعی و سایر کارکنان و تعدادی از دانشجویان برگزار شد.
دکتر افضل شمسی ضمن خیرمقدم به افراد حاضر در جلسه گفت: حضور دانشجویان در برنامه ها باعث اتفاقات و نتایج بهتر در دانشگاه می شود و از تشکیل شورای فرهنگی در سرای کوی ابراز خرسندی کرد. در ادامه جلسه دانشجویان سوالات خود را در زمینه های فرهنگی، تربیت بدنی، امور دانشجویی و ... مطرح کردند و مدیران نیز به سوالات دانشجویان پاسخ دادند.
توضیح اینکه، مهندس فرشاد میرزایی مدیر امور دانشجویی، امیر شایگان راد مدیر تربیت بدنی، فریده فرید معاون مدیر امور فرهنگی و اجتماعی، سید ابراهیم انجمنی معاون مدیر امور دانشجویی، وجه الله دوستی مسئول کل اسکان و صفا بابادی رئیس اداره تغذیه در این جلسه حضور داشتند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی