محتوای خبری معاونت دانشجویی

مسئول واحد فناوری اطلاعات معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه اعلام کرد، امکان بازیابی رمز عبور سامانه اتوماسیون تغذیه دانشجویان با استفاده از ایمیل فراهم شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، مهندس حامد صمدپور مسئول واحد فناوری اطلاعات معاونت دانشجویی فرهنگی گفت: به منظور سهولت در کار دانشجویانی که رمز عبور سامانه خود را فراموش کرده اند و در راستای خودکارسازی فرآیندهای دانشجویی، امکان بازیابی رمز عبور سامانه اتوماسیون تغذیه (به نشانی اینجا) با استفاده از ایمیل فراهم شده است.
وی افزود: آدرس ایمیل دانشجویان از سامانه ثبت نام دانشگاه در سیستم ثبت شده است و در صورت تمایل، دانشجویان می توانند به بخش اطلاعات کاربری سایت اتوماسیون تغذیه مراجعه و آن را تغییر دهند.
صمدپور توضیح داد: در هنگام بازیابی در صورت صحت اطلاعات وارد شده (کد ملی، نام کاربری و آدرس ایمیل) کد اعتبارسنجی به آدرس ایمیل ارسال و امکان بازیابی رمز عبور فراهم می شود. دانشجویان می توانند از لینک بازیابی رمز عبور در صفحه اصلی سامانه اتوماسیون تغذیه برای این کار استفاده کنند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان