محتوای خبری معاونت دانشجویی

انتصاب دکتر فاطمه خوشنوا به سرپرستی مدیریت امور سلامت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر محمدحسین صادقیان معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در حکمی، دکتر فاطمه خوشنوا را به عنوان سرپرست مدیریت امور سلامت دانشجویان، منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، در این حکم آمده است:

سرکارخانم دکتر فاطمه خوش نوا
استادیار محترم دانشگاه

با سلام و احترام
نظر به توانمندی، شایستگی و تعهد کاری سرکارعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست مدیریت امور سلامت دانشجویان دانشگاه منصوب می‌شوید.
امید است در پرتو عنایات پروردگار متعال و باتوجه ویژه به شأن و کرامت اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان عزیز و نخبه دانشگاه و با توجه به اسناد بالادستی و برنامه‌های مصوب دانشگاه، علاوه بر تدبیر بهینه امور جاری، با رویکرد ویژه به سرفصل‌های ذیل تمامی تلاش خویش را به کار ببندید.
کامیابی شما را از درگاه احدیت مسئلت می‌نمایم.
دکتر محمدحسین صادقیان
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه