محتوای خبری معاونت دانشجویی

انتصاب فریده فرید به سمت معاون مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر افضل شمسی سرپرست مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ابلاغی فریده فرید را به سمت معاون این مدیریت منصوب کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، در این ابلاغ آمده است:
سرکار خانم فریده فرید
با سلام و احترام
نظر به تعهد، تجربه و شایستگی سرکار‌عالی، به موجب این ابلاغ به عنوان معاون مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه (به مدت یکسال) منصوب می گردید.
امید است با اتکال به خداوند متعال و در ظل توجهات حضرت ولیعصر (عج) با استفاده از توان کارشناسی آن حوزه و جلب مشارکت اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارمندان، تعامل با سایر معاونت های محترم دانشگاه و همکاری‌های بین بخشی با نهادهای فرهنگی و دانشجویی در ترویج فرهنگ و ارزش‌های اسلامی ایرانی، ساماندهی و ارتقاء شاخص های فرهنگی اهتمام ویژه مبذول فرمایید.

دکتر افضل شمسی
سرپرست مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی