محتوای خبری معاونت دانشجویی

انتصاب یوسف مسعودیان به سمت مشاور اجرایی معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه

دکتر محمدحسین صادقیان معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ابلاغی، یوسف مسعودیان را به عنوان مشاور اجرایی این معاونت منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، در متن این ابلاغ آمده است:

جناب آقای یوسف مسعودیان
با سلام و احترام؛
نظر به سوابق و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان مشاور اجرایی معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه منصوب می شوید.
انتظار می رود با حضور مؤثر جنابعالی در کنار سایر مدیران حوزه معاونت و همکاری سایر واحدها، از ظرفیت های موجود در جهت پیشبرد اهداف معاونت، استفاده گردد. همکاری کلیه حوزه ها و واحدهای زیرمجموعه در این امر لازم و ضروری است. توفیق جنابعالی را از خداوند بزرگ خواستارم.
دکتر محمدحسین صادقیان
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه

کامران محمدیان

کامران محمدیان

پیمان پورهادی

00/08/12 - 11:05

تبریک میگم جناب مسعودیان، ان شاءالله مثل همیشه میدرخشی، من که شک ندارم. به دکتر صادقیان هم بابت انتخاب فوق العادشون تبریک و دست مریزاد میگم.

پاسخ