محتوای خبری معاونت دانشجویی

اولین جلسه رسمی مدیر امور دانشجویی دانشگاه با کارکنان این واحد

مدیر امور دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه اولین جلسه رسمی خود را برای آشنایی بیشتر با کارکنان این واحد برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این نشست صمیمی روز سه شنبه 10 خرداد 1401 با حضور دکتر مهدی ابراهیمی مدیر امور دانشجویی، مهندس میرزایی معاون و کارشناسان حوزه مدیریت امور دانشجویی در سالن شورای معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.
در این دیدار، مهم ترین چالش ها و مشکلات ادارات و واحدهای حوزه مدیریت امور دانشجویی مورد ارزیابی و تبادل نظر قرار گرفت.
همچنین، دکتر ابراهیمی ضمن تشکر و قدردانی از زحمات همکاران در پیشبرد اهداف معاونت فرهنگی و دانشجویی، به اقدامات لازم برای رفع موانع و کاستی های موجود اشاره کرد.
در پایان جلسه با قدردانی از تلاش های الهام رحمانی کارشناس صدور کارت دانشجویی و انتقال ایشان به واحد امور اداری، به رسم یادبود هدیه ای اهدا شد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان