محتوای خبری معاونت دانشجویی

اولین دوره آموزش مجازی اصول خبرنویسی برگزار می شود

مدیریت امور هنری و فوق برنامه دانشگاه اولین دوره مجازی آموزش خبرنویسی را ویژه دانشجویان برگزار و به صورت ویدئو در فضای مجازی منتشر خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، فرزاد سلطانپور مسئول دبیرخانه نشریات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این خصوص گفت: این دوره آموزشی در 10 گام برنامه ریزی و در حال تهیه است که هر هفته یک فیلم از آن در سایت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه منتشر خواهد شد.
وی افزود: در این دوره بسیار تلاش شده است که به کوتاهترین شکل ممکن تمام اصول لازم برای تنظیم خبر آموزش داده شود.
سلطانپور که خود مسئول تدریس این دوره آموزشی را برعهده دارد، گفت: این کلاس های آموزشی مجازی ویژه دانشجویان فعال در زمینه نشریات و علاقه مند به کار خبرنویسی، برگزار و پس از بازگشایی دانشگاه ها درصورت تقاضای دانشجویان، به صورت حضوری هم برگزار خواهد شد.
دانشجویان علاقه مند می توانند برای دریافت فیلم گام اول اصول خبرنویسی به لینک زیر مراجعه کنند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان