محتوای خبری معاونت دانشجویی

اپیزود دوم ایمسا پادکست، منتشر شد

به همت انجمن علمی دانشجویان پزشکی ایران، پادکست مزیت استفاده از فضای مجازی در کنار خطرات این پدیده بحث و بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، این روزها که مجبور به حفظ فاصله اجتماعی و محدود کردن ارتباطات حضوری هستیم، اهمیت استفاده از شبکه های اجتماعی مجازی برای برقراری ارتباط با خانواده، دوستان و یا حتی انجام کارهای شغلی و تحصیلی بسیار پررنگ تر از قبل شده، اما در کنار همه مزیت هایی که فضای مجازی برای ما به همراه دارد ما را در معرض خطرات جدیدی قرار می دهد که در فایل صوتی در آن اشاره و بحث شده است.
در این اپیزود که به همت انجمن علمی دانشجویان پزشکی ایران (ایمسا) تهیه شده است، مریم سعادت منش، آیسان ولی نژاد و مائده امینی پور به عنوان نویسنده، مریم اردشیر به عنوان گوینده و سید محمد ابطحی ایوری به عنوان کارگردان نقش داشتند و مهندس علایی عضو انجمن روانشناسی مثبت کانادا، میهمان ویژه این قسمت است.
قسمت دوم ایمسا پادکست را از لینک زیر دریافت کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان