محتوای خبری معاونت دانشجویی

اکران فیلم دانشجویی سیاه، سفید، حرکت ... ساخته کانون دانشجویی فیلم کات دانشگاه علوم پزشکی تهران در جشنواره فیلم کوتاه لندن

فیلم «سیاه، سفید، حرکت ...» آخرین ساخته کانون دانشجویی فیلم کات دانشگاه علوم پزشکی تهران، در زمره آثار برگزیده اکران در جشنواره فیلم کوتاه لندن قرار گرفت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این فیلم کوتاه آخرین ساخته کانون دانشجویی سینمایی کات به کارگردانی امیرعلی گروه ای و عرفان طاهرخانی از دانشجویان ورودی 1400 رشته پزشکی دانشگاه و به تهیه کنندگی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران است که در بین آثار برگزیده جشنواره فیلم کوتاه لندن برگزار، قرار گرفت.
این جشنواره به سرپرستی پین وود استودیو از
۲۵ دسامبر تا ۴ ژانویه (4 تا 14 دی ماه 1402) در شهر لندن برگزار می شود و فیلمسازان مشهوری چون استنلی کوبریک، کریستوفر نولان، مارتین اسکورسیزی و … با این مجموعه همکاری داشته اند.
فیلم سیاه، سفید، حرکت… با موضوع نقاشی اکسپرسیونیست مبتلا به سرطان به دنبال رنگ در زندگی اش می گردد ... در این بازه زمانی در جشنواره فیلم کوتاه لندن اکران می شود و این فیلم کوتاه به دوازدهمین جشنواره فرهنگی هنری نظام سلامت (سیمرغ) وزارت بهداشت نیز ارسال شده است.
توضیح اینکه، ارشیا بازوند، طاهره شفیعی، ماه رخ قربانی سپهر، سیاوش کیانپور، پروین روزی و علیرضا سمیعی فرد از دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران در این فیلم کوتاه به نقش آفرینی پرداختند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی