محتوای خبری معاونت دانشجویی

بازدید دانشجویان دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از پژوهشگاه رویان

بسیج دانشجویی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حمایت مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی، اردوی بازدید از موسسه درمانی پژوهشی رویان را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این بازدید علمی پژوهشی 6 آذر 1401 با مشارکت 30 دانشجوی پزشکی ورودی 1400 و 1401  از موسسه درمانی پژوهشی رویان برگزار شد.
در این بازدید علمی فرهنگی، کنفرانسی توسط عوامل پژوهشکده پیرامون: تاریخچه مجموعه، توانمندی ها، نوآوری ها و پیشرفت های مربوطه ارائه شد.
از جمله نکات قابل‌ توجه در حاشیه این بازدید، سوالات دانشجویان پیرامون مسائل اخلاقی مورد نظر در فعالیت های پژوهشکده و همچنین مسائل مالی و صنفی این مجموعه بود که پاسخ و بیان چالش های موجود توسط برخی عوامل این مجموعه را در پی داشت.

کامران محمدیان

کامران محمدیان