محتوای خبری معاونت دانشجویی

بازدید دوره ای فروردین 1402 کارشناسان مدیریت امور سلامت دانشجویان از اماکن دانشجویی

کارشناسان مرکز بهداشت مدیریت امور سلامت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران، با حضور در اماکن خوابگاهی، صنوف کوی دانشگاه، آشپزخانه، سالن های غذاخوری میزان رعایت دستورالعمل های بهداشتی را مورد ارزیابی قرار دادند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، در ادامه بازدیدهای ماهانه کارشناسان مرکز بهداشت مدیریت امور سلامت دانشجویان و در راستای نظارت بر امور سلامت و رعایت دستورالعمل های بهداشتی، کارشناسان این مرکز در فروردین ماه ضمن حضور در اماکن دانشجویی شامل خوابگاه های دانشجویی (گلستان، بوستان، 16آذر، وصال، نوفلاح، حافظیه، مجموعه خوابگاه های انقلاب و کوی دانشگاه،) آشپزخانه، درمانگاه کوی، سایر اصناف مستقر در اماکن دانشجویی (آرایشگاه دختران و پسران، فروشگاه ها و....)، آن ها را از نظر رعایت امور بهداشتی مطابق چک لیست ها و آیین نامه های مربوط مورد ارزیابی قرار دادند.
در این بازدیدها علاوه بر مشاهده مستقیم مسائل بهداشتی و ارائه راهکار بر اساس آیین نامه های مدون، آموزش های لازم از نظر لزوم و نحوه سمپاشی دوره ای خوابگاه ها و آشپزخانه کوی، شستشو و نظافت تمام قسمت های آشپزخانه، ساب زدن تمام تخته های کار، نحوه صحیح نظافت و گندزدایی قسمت های مختلف خوابگاه ها و سایر اصناف به صورت چهره به چهره توسط کارشناسان ارائه شد.
توضیح اینکه، در رابطه با پیگیری صدور کارت سلامت کارکنان خدمات خوابگاه ها و کارکنان آشپزخانه و همچنین متصدیان فروشگاه های مواد غذایی مستقر در محیط های دانشجویی تاکید شد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان