محتوای خبری معاونت دانشجویی

بازدید رئیس اداره توسعه و نگهداشت فنی شهرداری منطقه 6 تهران از کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران

با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، رئیس اداره توسعه و نگهداشت فنی شهرداری منطقه 6 در راستای بهسازی محیط مجتمع خوابگاه های کوی از آنجا بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این بازدید 9 خرداد 1402 از ساعت 15 تا 16 از محوطه خوابگاه های کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی، حسن محمد رئیس اداره توسعه و نگهداشت فنی شهرداری منطقه 6 تهران و رضا عابد معاون مدیریت امور عمومی و رابطین این معاونت صورت گرفت.
این بازدید در راستای بهسازی آسفالت و جدول بندی محیط خوابگاه ها انجام و از هفته آینده آغاز به کار می شود.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی