محتوای خبری معاونت دانشجویی

بازدید رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت از پروژه های مجتمع خوابگاهی کوی دانشگاه

مهندس رحیمی به همراه جمعی از مسئولان صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از پروژه های تازه تأسیس و نیز پیشرفت سایر پروژه های عمرانی مجتمع کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این بازدید روز دوشنبه 13 مرداد 99 با حضور دکتر محمدحسین پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، مهندس بهروز رحیمی رئیس صندوق رفاه وزارت بهداشت، دکتر محمود صمدپور مدیر برنامه ریزی، ارزیابی و بهبود عملکرد صندوق، دکتر سیدرضا حسینی مشاور اجرایی معاونت و جمعی از همکاران و کارشناسان فنی از ساختمان خوابگاهی تازه تأسیس بوستان 6 پسران و کتابخانه جدید کوی و همچنین پروژه های در دست احداث خوابگاه گلستان 2 و 5 دختران و بوستان های 3 و 4، با هدف بررسي آخرین وضعيت پیشرفت پروژه ها و پیگیری های لازم انجام شد.
در این بازدید دکتر پورغریب، توضیحاتی درخصوص فعالیت های انجام شده برای راه اندازی پروژه ها و مشکلات موجود ارائه داد.
همچنین با مذاکرات انجام شده، مهندس رحیمی قول مساعدت مالی به منظور پیشرفت سریع تر پروژه ها و راه اندازی خوابگاه ها را داد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان