محتوای خبری معاونت دانشجویی

بازدید رئیس مرکز بهداشت و درمان دانشجویان از آشپزخانه مرکزی دانشجویان

دکتر حبیبی رئیس مرکز بهداشت و درمان دانشجویان به همراه کارشناسان این مرکز از آشپزخانه مرکزی بازدید و بر روند طبخ و توزیع مواد غذایی مطابق با پروتکل های بهداشتی مبارزه باکرونا نظارت کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، در این بازدید که روز یکشنبه 25 خرداد 99 در آشپزخانه مرکزی طبخ غذای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران و با هدف ارائه خدمات مناسب به دانشجویان به منظور حفظ سلامت آنان صورت گرفت، موارد زیر مورد تاکید قرار گرفت:
اجرای پروتکل های مبارزه با شیوع کرونا (ضدعفونی کردن دست افراد در هنگام ورود با الکل، توزیع کاور روی کفش برای همه در هنگام ورود به آشپزخانه).
داشتن ماسک و دستکش همه کارکنان در زمان انجام کار.
شارژ معتبر تمام کپسول های اطفاء حریق به همراه دستورالعمل های لازم.
بهسازی فضای فیزیکی.
نظارت بر تاریخ تولید و انقضا و سیب سلامت مواد غذایی.
نظافت مناسب قسمت های مختلف آشپزخانه و سرویس های بهداشتی.
توزیع تمام مواد غذایی در ظروف یکبار مصرف با توجه به رعایت موازین بهداشتی در ایام شیوع کرونا.
همچنین، غربالگری همه کارکنان آشپزخانه مرکزی از نظر علائم کووید 19 مورد تأکید قرار گرفت.
در ادامه بازدید، چالش های موجود برای ارتقاء، مورد بررسی قرار گرفت و پیشنهادهای عملیاتی به منظور رفع نواقص ارائه شد.

کامران محمدیان
تهیه کننده:

کامران محمدیان

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *