محتوای خبری معاونت دانشجویی

بازدید روزانه کارشناسان مرکز بهداشت و درمان دانشجویان از آشپزخانه کوی دانشگاه

کارشناسان مرکز بهداشت و درمان معاونت دانشجویی فرهنگی با هدف نظارت بر امور بهداشتی و رعایت دستورالعمل های ابلاغی مبارزه با کرونا و به منظور حفظ سلامت دانشجویان و کارکنان، از آشپزخانه کوی به صورت روزانه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، کارشناسان مرکز بهداشت و درمان دانشجویان در تیر ماه 1400 به صورت روزانه و مرتب مطابق با چک لیست های بهداشتی پایش، از وضعیت بهداشتی و قسمت های مختلف آشپزخانه کوی بازدید به عمل آوردند.
همچنین، از تمام فضاهای خوابگاه های دختران و پسران، محل های توزیع غذا، آرایشگاه مردانه و سایر اماکن دانشجویی بازدید و مواردی از قبیل اجرای دقیق دستورالعمل های بهداشتی مبارزه با شیوع بیماری کووید 19 توسط همه افراد، رعایت و اجرای دقیق موازین بهداشتی مطابق با دستورالعمل ها و آیین نامه های بهداشتی در محیط های تهیه و توزیع غذا توسط افراد، نحوه گندزدایی و شست و شوی صحیح سطوح و دست ها، رعایت استفاده از ماسک و دستکش در زمان حضور در محیط کار و ... تذکر و آموزش داده شد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان