محتوای خبری معاونت دانشجویی

بازدید معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از سرای دخترانه حافظیه دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر یونس پناهی به همراه دکتر طهماسبی و جمعی از مسئولان وزارتخانه و معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر روح الهی مدیر سراهای دانشجویی از سرای دخترانه حافظیه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی دانشجویی، این بازدید سه شنبه 14 آذرماه 1402 از ساعت 18 تا 21:30 با حضور دکتر یونس پناهی معاون تحقیقات و فنآوری وزارت بهداشت، دکتر سیامک طهماسبی سرپرست اداره مشاوره و سلامت روان، دکتر محمدحسین صادقیان عضو هیئت علمی دانشگاه و مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت، دکتر افضل شمسی سرپرست مدیریت امور فرهنگی اجتماعی، دکتر نیره سادات روح اللهی مدیر سراهای دانشجویی و دکتر حبیبی دبیر شورای پژوهش های فرهنگی دانشجویی با دانشجویان ساکن در سرای حافظیه دیدار داشتند.
در این نشست به درخواست های دانشجویان ارشد و تحصیلا ت تکمیلیکه شامل موضوعات رفاهی دانشجویی و مشکلات پژوهشی پرداخته شد.
دکتر پناهی پس از بررسی مشکلات گوناگون پژوهشی شامل هزینه های پایان نامه و همچنین هزینه های اجاره بهای خوابگاه و همچنین مشکلات کیفیت ارائه غذای دانشجویی، به آنان نوید بهبود کیفیت ارائه خدمات و برگزاری جلسه ای با اساتید برای رفع و ارائه راه حل مشکلات را داد.
در انتها دکتر محمدحسین صادقیان مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت درباره بهتر شدن شرایط آموزشی و پژوهشی در آینده نه چندان دور و حمایت از دانشجویان سخن گفت.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی