محتوای خبری معاونت دانشجویی

بازدید کارشناسان اداره مشاوره و سلامت روان وزارت بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی تهران

کارشناسان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از اداره مشاوره و سلامت روان معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کردند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این بازدید چهارشنبه 29 آذر ساعت 10 تا 13:30 از مدیریت امور سلامت دانشجویان با حضور دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر فرهاد حبیبی رئیس مرکز بهداشت و درمان دانشجویان، دکتر صادقی کارشناس وزارت بهداشت و جمعی از کارشناسان وزارت بهداشت و اداره مشاوره و سلامت روان و به منظور ارزیابی عملکرد اداره مشاوره برگزار شد.
درابتدای جلسه دکتر حبیبی ضمن خیر مقدم گزارش اجمالی از عملکرد اداره مشاوره ارائه کرد و در ادامه دکتر افسانه صادقی نسبت به تشریح چارت سازمانی جدید اداره مشاوره و سلامت مبتنی بر سبک زندگی ایرانی اسلامی پرداخت.
در این نشست دکتر ابراهیمی ضمن تشکر از همکاران اداره مشاوره در خصوص عملکرد و چگونگی سازماندهی نیروی انسانی مورد نیاز، مواردی را ذکر کرد. سپس کارشناسان هر حوزه گزارشات و مستندات مربوط به عملکرد واحد را برای ارزیابی ارائه کردند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی