محتوای خبری معاونت دانشجویی

بازدید کارشناسان مدیریت امور سلامت دانشجویان از خوابگاه های اقماری دانشگاه

کارشناسان مرکز بهداشت و درمان دانشجویان با حضور در خوابگاه گلستان و سمیه، نحوه اجرای دستورالعمل های بهداشتی را بررسی کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، در ادامه روند بازدیدهای دوره‌ای اماکن دانشجویی در سال ۱۴۰۱، کارشناسان مرکز سلامت دانشجویان، مطابق با چک لیست‌های مدون از خوابگاه‌ها و صنوف دانشجویی خوابگاه گلستان و سمیه بازدید کردند.
در این بازدیدها که از روز شنبه ۲۷ تا چهارشنبه ۳۱ فروردین ماه ۱۴۰۱ صورت گرفت، از خوابگاه‌های گلستان و سمیه و اماکن صنفی از جمله آرایشگاه دختران و فروشگاه مواد غذایی دختران و پسران و درمانگاه و ساختمان 43 و نماز خانه کوی بازدید به عمل آمد و موارد بهداشتی از نظر کمی و کیفی به کارکنان توضیح داده شد.
این بازدیدها با هدف نظافت ویژه ساختمان ۴۳، آموزش مستقیم پرسنل خدمات در مورد رعایت اصول بهداشتی، توزیع راهنمای شستشوی دست ها در خوابگاه ها و صنوف، بررسی دریافت کارت سلامت تمامی کارکنان خدمات انجام شد و  بر رفع اشکالات بازدیدهای پیشین و همچنین نظارت بر زنجیره سرد واکسن ها و برفک زدایی یخچال های واکسیناسیون تاکید شد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان