محتوای خبری معاونت دانشجویی

بازدید کارشناس مرکز بهداشت و درمان از خوابگاه های کوی پسران

کارشناس مرکز بهداشت و درمان معاونت دانشجویی فرهنگی با هدف نظارت بر امور بهداشتی و رعایت دستورالعمل های ابلاغی مبارزه با کرونا و به منظور حفظ سلامت دانشجویان و کارکنان، از خوابگاه های کوی پسران بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، در ادامه بازدیدهای دوره ای از اماکن و فضاهای دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، محبوبه محمدزاده کارشناس مرکز بهداشت و درمان دانشجویان روز دوشنبه 31 خرداد 1400، مطابق با چک لیست های بهداشتی پایش، از وضعیت بهداشتی و قسمت های مختلف ساختمان خوابگاه های بوستان کوی بازدید به عمل آورد و مواردی از قبیل: اجرای دقیق دستورالعمل های بهداشتی طبق چک لیست های مبارزه با کرونا، نظافت و شست و شوی مرتب قسمت های مختلف در ساختمان خوابگاه و مراکز توزیع غذا، گندزدایی روزانه سطوح و ... را به سرپرستان خوابگاه ها و افراد توزیع کننده غذا تأکید کرد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان