محتوای خبری معاونت دانشجویی

با حضور مدیر فرهنگی اجتماعی کام دانشجویان دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران شیرین شد

به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو دکتر افضل شمسی با دانشجویان دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران دیدار و این روز را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، دکتر افضل شمسی مدیر فرهنگی اجتماعی و دکتر سیدهادی موسوی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده پیراپزشکی چهارشنبه 15 آذرماه 1402 به مناسبت 16 آذر روز دانشجو از ساعت 11 با حضور در بین دانشجویان و اهدای گل و شیرینی این روز را گرامی داشتند.
این دیدار با هدف روز دانشجو و ارج نهادن به مقام پویندگان علم و دانش برگزار و مسئولان فرهنگی دانشگاه از دانشجویان خواستند با تلاش، پشتکار و همت مضاعف دروازه های موفقیت را پشت سر بگذارند تا بتوانند برای خود، جامعه و مردم نجیب ایران اسلامی مفید باشند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی