محتوای خبری معاونت دانشجویی

برترین های مسابقه شطرنج آنلاین دانشجویان دختر دانشگاه معرفی شدند

مدیریت تربیت بدنی، مسابقات شطرنج آنلاین دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی تهران را در شرایط فاصله گذاری اجتماعی و به مناسبت هفته سلامت برگزار و اسامی افراد برتر را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، اداره مسابقات و تیم های ورزشی مدیریت تربیت بدنی مسابقات آنلاین شطرنج دانشجویان دختر را به مناسبت هفته سلامت، سه شنبه 7 اردیبهشت 1400 در سایت lichess.Org برگزار و پس از پایان داوری، اسامی افراد برتر را اعلام کرد.
در این مسابقه مهیج که در ماده بلیتس (برق آسا) و با زمان 3 دقیقه برای هر بازیکن برگزار شد، 10 دانشجو با هم به رقابت پرداختند و رقابت ورزشی زیبایی را در فضای مجازی به نمایش گذاشتند.
اداره مسابقات و تیم های ورزشی اسامی برترین های این مسابقات را به شرح زیر اعلام کرد:
مقام اول: کیمیا مؤید، دانشجوی رشته پزشکی
مقام دوم: روژین داریوش همدانی، دانشجوی رشته پزشکی