محتوای خبری معاونت دانشجویی

بررسی کاربرد Circular RNAs به عنوان بیومارکر سرطان در ژورنال کلاب بیولوژی و سرطان

انجمن علمی دانشجویی بیوکن دانشگاه علوم پزشکی تهران پنجمین جلسه از ژورنال کلاب بیولوژی و سرطان را به صورت آنلاین برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، در این جلسه که دوشنبه 12 مهرماه 1400 و با حضور 14 نفر از علاقه مندان برگزار شد، دکتر تینا نظری دانش‌آموخته دکتری پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی تهران و مدرس جلسه، به اهمیت غربالگری به موقع سرطان تاکید کرد و به بررسی مقاله‌ای پیرامون استفاده از RNAهای حلقوی به عنوان بیومارکرهای تشخیصی و پیش آگهی سرطان پرداخت.
وی همچنین تصریح کرد: استفاده از RNAهای حلقوی به عنوان بیومارکر در ترکیب با دیگر روش‌های مورد استفاده بر صحت این اقدامات می‌افزاید.
در پایان جلسه به اهمیت پژوهش‌های بیشتر در این زمینه اشاره شد و شرکت‌کنندگان سوالات خود را مطرح و به پرسش و پاسخ پرداختند.
توضیح اینکه، منابع مورد استفاده و نکات گزیده این جلسه در کانال انجمن با شناسه @BioCanBCRC قرار خواهد گرفت.

کامران محمدیان

کامران محمدیان