محتوای خبری معاونت دانشجویی

برنامه دوچرخه سواری دانشجویان پسر دانشگاه به مناسبت هفته خوابگاه ها برگزار شد

مدیریت تربیت بدنی، برنامه ورزش همگانی را در هفته خوابگاه ها با حضور تعدادی از دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران و باعنوان زنگ نشاط و سلامت برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، اداره گسترش ورزش های همگانی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه با هدف افزایش نشاط و تحرک در بین دانشجویان، برنامه دوچرخه سواری یک روزه را با عنوان زنگ نشاط و سلامت، در یک روز بهاری و در پارک چیتگر، بصورت اختصاصی ویژه دانشجویان پسر دانشگاه برگزار کرد.
در این برنامه که روز پنجشنبه 29 اردیبهشت 1401 از ساعت 11 تا 13:30 و با حضور پرشور پسران ورزشکار برگزار شد، 25 نفر از دانشجویان شرکت کردند.
مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نظر دارد به مناسبت های مختلف، زنگ های نشاط و سلامت را در راستای افزایش و تشویق به فعالیت بدنی در بخش های دانشجویی، کارمندی و خانوادگی در طول سال برگزار کند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان