محتوای خبری معاونت دانشجویی

برنامه های آموزشی کانون دانشجویی طبیب دوار دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام شد

کانون دانشجویی قرآنی طبیب دوار دانشگاه علوم پزشکی تهران، برنامه های آموزشی پاییز 1401 خود را که به صورت حضوری و مجازی برگزار می شود اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، تدبر به معنای توجه به عاقبت یک موضوع است و در مورد کلام وحی، با تدبر سعی می کنیم به غرض هدایتی سوره ها نزدیک شویم و پس از دریافت آن از سوره ها، این هدایت را وارد جریان زندگی خود کنیم، در این راستا کانون دانشجویی قرآنی طبیب دوار، با هدف آشنایی بیشتر با آیات الهی و تدبر در آن ها، دوره های آموزشی را ویژه دانشجویان در پاییز 1401 برگزار می کند.
دانشجویان علاقمند به شرکت در این دوره ها می توانند، برای دریافت برنامه آموزشی کانون قرآنی طبیب دوار، اینجا کلیک کنید.
همچنین، علاقه مندان به شرکت در این دوره ها می توانند، برای کسب اطلاعات بیشتر به شناسه تلگرامی یا پیام رسان بله به نشانی @tabib_davvar_tums مراجعه کنند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان