محتوای خبری معاونت دانشجویی

برپایی نمایشگاه هفته سلامت با همکاری مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه تهران

همزمان با هفته سلامت، مدیریت امور سلامت دانشجویان معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، نمایشگاه هفته سلامت را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، همزمان با هفته سلامت، با همکاری مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه تهران و در راستای ارتقای سلامت جامعه دانشگاهی، از روز دوشنبه ۱۹ تا ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ ساعت ۱۰ تا ۱۴، در محل پردیس دانشگاه تهران، ضلع غربی کتابخانه مرکزی، نمایشگاه هفته سلامت برگزار کرد.
در این نمایشگاه که با هدف طرح مبحث آموزش و ایجاد فرهنگ بهداشتی جامعه برگزار شد، به آموزش بهداشت در همه ابعاد روحی، جسمی و اجتماعی در سطح دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه تهران پرداخته شد.
مدیریت امور سلامت دانشجویان معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه، در این جشنواره به ارائه خدمات غربالگری سلامت روان، مشاوره های روانشناختی، روابط عاطفی، معاینات پزشکی و آموزش بهداشت پرداخت.

کامران محمدیان

کامران محمدیان