محتوای خبری معاونت دانشجویی

برگزاری آخرین دور همایش کوهپیمایی مشترک دانشگاه های علوم پزشکی منطقه 10

مشارکت حداکثری دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران در آخرین دور همایش کوهپیمایی مشترک دانشگاه های علوم پزشکی منطقه 10 وزارت بهداشت در نیم سال اول تحصیلی برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، آخرین دور همایش کوهپیمایی ویژه دانشجویان پسر، پنج شنبه 7 دی از ساعت 8 تا 15 در اردوگاه امام خمینی (ره) لواسان با مشارکت حداکثری دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران و با حضور جعفر سلیمانی رئیس اداره رفاه دانشجویی، دکتر محمدحسین کوشکی رئیس اداره ورزش های همگانی وزارت بهداشت و حجت الاسلام والمسلمین علی اصغر رکوفیان مشاور معاونت فرهنگی از وزارت بهداشت برگزار شد.
توضیح اینکه، تعداد دانشجویان شرکت کننده 70 نفر بود و این برنامه با نرمش صبحگاهی آغاز شد و با اجرای مسابقات بدمینتون، داژبال، طناب کشی، والیبال، فریزبی و فوتبال روی میز و پذیرایی میان وعده و ناهار همراه بود.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی