محتوای خبری معاونت دانشجویی

برگزاری المپیاد ورزشی بین دانشکده ای ویژه دانشجویان دختر و پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز دانشجو

مدیریت تربیت بدنی در نظر دارد، به مناسبت روز دانشجو المپیاد ورزشی بین دانشکده ای ویژه دانشجویان دختر و پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، امیر شایگان راد مدیر تربیت بدنی در خصوص اهداف برگزاری این مسابقات گفت: این دوره از مسابقات با هدف ایجاد انگیزه و رقابت سالم بین دانشجویان و شناسایی استعدادهای ورزشی و بستر سازی زمینه رشد و توسعه آنان برگزار خواهد شد.
وی افزود، رشته های ورزشی این دوره از المپیاد شامل: دارت، فوتبال رومیزی، طناب کشی، داژبال، فوتسال، والیبال، تنیس روی میز، شنا، بدمینتون، دو و میدانی، تنیس خاکی، طناب زنی، شطرنج، کاراته، تکواندو، بسکتبال 3 نفره، آمادگی جسمانی، فریزبی ویژه دختران و پسران است و دانشجویان پسر در رشته کشتی هم می توانند شرکت کنند.
توضیح اینکه، علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به رابطان دانشجویی دانشکده ها مراجعه و برای ثبت نام تا 29 آبان ماه 1402 از طریق ارسال نامه در اتوماسیون اداری به مدیریت تربیت بدنی اقدام کنند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی