محتوای خبری معاونت دانشجویی

برگزاری اولین آیین اهدای تندیس فرشته سلامت

معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به منظور تکریم دانشجویان فعال در خط مقدم مبارزه با کرونا اولین آیین ملی «اهدای تندیس فرشته سلامت» را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این آیین به منظور ارج نهادن به روحیه کار داوطلبی و مسئولیت پذیری اجتماعی و ترویج فرهنگ ایثار و از خودگذشتگی در دو سطح ملی و دانشگاهی برگزار می شود.
دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران و علاقه مند به شرکت در این آیین، می توانند ضمن مطالعه شیوه نامه اجرایی و تکمیل فرم کاربرگ ثبت نام، مدارک خود را حداکثر تا تاریخ 30 آذر 99 به آدرس ولنجک، میدان شهید شهریاری، بلوار دانشجو، خیابان شهید اعرابی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ساختمان شماره 2، طبقه سوم، مدیریت فرهنگی و فوق برنامه ارسال و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 23872382 تماس بگیرند.
برای مشاهده شیوه نامه اجرایی آیین اهدای تندیس فرشته سلامت، اینجا کلیک کنید.
برای دریافت کاربرگ ثبت نام در اولین آیین اهدای تندیس فرشته سلامت، اینجا کلیک کنید.
برای دریافت پوستر اولین آیین اهدای تندیس فرشته سلامت، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان