محتوای خبری معاونت دانشجویی

برگزاری اولین جلسه از کارگاه های روانشناختی مرکز مشاوره ویژه کارکنان

مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان اولین جلسه از مجموعه کارگاه های روانشناختی ویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران را با موضوع پرورش ذهن مشفق و بصورت آنلاین برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، اولین جلسه از کارگاه های مرکز مشاوره و راهنمایی معاونت دانشجویی فرهنگی که به طور ویژه برای کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران در نظر گرفته شده است، روز سه شنبه 25 شهریور 99 از ساعت 16 تا 20 در محیط اسکای روم معاونت به نشانی vsca.tums.ac.ir/tc برگزار خواهد شد.
این کارگاه با موضوع «پرورش ذهن مشفق» و محورهای: "ذهن مشفق چیست"، "چرایی شفقت به خود در زندگی" و "راهکارهای افزایش پرورش ذهن مشفق" برگزار و مجید مردی کارشناس ارشد روانشناسی تدریس آن را بر عهده دارد.
توضیح اینکه، شرکت در این کارگاه دارای امتیاز ضمن خدمت بوده و ثبت نام از طریق تکمیل فرم پیش تست در لینک vsca.tums.ac.ir/pretest امکان پذیر خواهد بود.
برای دریافت پوستر کارگاه های روانشناختی مرکز مشاوره ویژه کارکنان دانشگاه، اینجا کلیک کنید.
برای دریافت پوستر کارگاه «پرورش ذهن مشفق» اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان