محتوای خبری معاونت دانشجویی

برگزاری اولین جلسه پدافند غیرعامل مدیریت تربیت بدنی

واحد فنی و مهندسی مدیریت توسعه منابع و پشتیبانی، اولین جلسه پدافند غیرعامل مدیریت تربیت بدنی را با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این جلسه یک شنبه 12 آذرماه 1402 با حضور دکتر مهدی ابراهیمی و امیر شایگان راد مدیر تربیت بدنی در سالن شورا برگزار شد.
دکتر ابراهیمی در ابتدای جلسه با برشمردن اهمیت پدافند غیرعامل در مدیریت تربیت بدنی گفت: وجود سالن های ورزشی و استخر در این مدیریت به نقش مهم پدافند غیرعامل در مواجه با خطرات احتمالی تاکید دارد و با انسجام بیشتر نفرات مرتبط این موضوع ماهانه مانورهایی در این زمینه می بایست برگزار شود.
مدیر تربیت بدنی نیز مسائل و مشکلاتی که این مدیریت با آن روبرو است را بازگو کرد و در جلسه تعیین شد، نقاط امن همه فضاهای ورزشی مشخص شود.
در این نشست نماینده حراست معاونت، مهندس حامد کاکاسلطانی مسئول واحد فنی و مهندسی، علیرضا عباسپور مسئول تاسیسات و مهندس حسین محمدی کارشناس واحد فنی و مهندسی مدیریت توسعه منابع و پشتیبانی معاونت فرهنگی و دانشجویی حضور داشتند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی