محتوای خبری معاونت دانشجویی

برگزاری جلسه اولویت بندی پروژه های عمرانی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران

جلسه اولویت بندی پروژه های عمرانی (فرم 5 تفاهم نامه عملیاتی) با حضور دکتر روح اللهی و مهندسان دفتر فنی و علیرضا عباسپور در مدیریت امور خوابگاه های دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، دکتر نیره السادات روح اللهی مدیر امور خوابگاه ها با بیان پروژه های مهم خوابگاهی و اهمیت اجرای آن را بازگو و پروژه های اولویت دار را مشخص کرد.
در ادامه مهندس سلطانی سرپرست واحد فنی بیان داشت: با عنایت به وجود بیش از 40 ساختمان تحت مدیریت معاونت فرهنگی و دانشجویی، نگهداری و بهسازی درست این ساختمان ها بسیار اهمیت دارد.
مهندس قاسمی مسئول فنی منطقه نیز ضمن تاکید بر لزوم اجرای فعالیت های عمرانی مطابق اولویت های تعیین شده افزود: با عنایت به حجم بالای پروژه های احداث، بازسازی و تعمیراتی در این معاونت، بیش از پیش به هماهنگی و تعامل در این حوزه احساس می شود.
توضیح اینکه، جلسه در روز یکشنبه 17 اردیبهشت ماه 1402 در دفتر مدیریت امور خوابگاه ها برگزار شد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان