محتوای خبری معاونت دانشجویی

برگزاری جلسه بررسی چگونگی تشکیل هسته یاوران معروف در دانشگاه علوم پزشکی تهران

جلسه بررسی چگونگی تشکیل هسته یاوران معروف در دانشگاه با حضور دکتر نوروزی مدیر امور هنری و فوق برنامه، حجت الاسلام و المسلمین غفاری معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، فصیحی کارشناس معاونت فرهنگی دانشگاه، معاون و کارشناس مدیریت امور هنری و فوق برنامه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی، در ابتدای جلسه به آسیب شناسی و تعیین مصادیق امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه پرداخته شد و سپس در رابطه با دستورالعمل ارسالی بحث و در ادامه شیوه نامه پیشنهادی نیز مورد بررسی قرار گرفت.
بر اساس گزارش فوق، در این جلسه مقرر شد با همکاری سایر واحدها شیوه نامه پیشنهادی تکمیل و جهت طرح در جلسه بعدی شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه ارائه شود.
توضیح اینکه، تدوین راه کارهای تشویقی یاوران معروف، تدوین گامهای عملیاتی، تعیین مسئول اجرای کمیته ها، توزیع پوستر فراخوان، برگزاری کارگاه های آموزشی و ... از دیگر مواردی بود که در خصوص آنها بحث و تبادل نظر شد.