محتوای خبری معاونت دانشجویی

برگزاری جلسه توجیهی آموزش سامانه نوبت دهی پذیرش 24 مراکز بهداشت و درمان و مشاوره دانشجویان

جلسه آموزشی سامانه نوبت دهی آنلاین برای تسهیل دریافت خدمات از مرکز بهداشت و درمان و همچنین مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، در این جلسه که با حضور دکتر فرهاد حبیبی رئیس مرکز بهداشت و درمان دانشجویان، مهندس حامد صمدپور مسئول فناوری اطلاعات، کارشناسان مراکز بهداشت و مشاوره و نماینده شرکت پذیرش 24 روز چهارشنبه 29 مرداد 99 از ساعت 10 تا 12 در سالن شورای معاونت برگزار شد، نحوه نوبت دهی و ساز و کار مدیریتی این سامانه مورد بررسی قرار گرفت.
سپس در ادامه جلسه، هم اندیشی به منظور تسهیل در ارائه خدمت و همچنین پیشنهادهای حاضران عنوان شد.
توضیح اینکه، برای اولین بار سامانه نوبت دهی پذیرش 24 برای تسهیل ارائه خدمات مرکز بهداشت به دانشجویان بزودی راه اندازی خواهد شد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان