محتوای خبری معاونت دانشجویی

برگزاری جلسه هم اندیشی اعضای انجمن ورزش های قهرمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران

جلسه هم اندیشی کارشناسان مدیریت تربیت بدنی، با اعضای انجمن ورزش های قهرمانی و رابطین ورزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، جلسه اعضای انجمن ورزش های قهرمانی دانشجویان دختر دانشگاه، با حضور اعضای انجمن و کارشناسان مدیریت تربیت بدنی روز چهارشنبه 27 آذرماه 1401 از ساعت 10 تا 12 با موضوع هم اندیشی در راستای برنامه ریزی و تشکیل کلاس ها و تمرینات ورزشی برگزار شد.
در ابتدای این جلسه کارشناسان مدیریت تربیت بدنی گزارشی از عملکرد انجمن ورزش های قهرمانی در 9 ماه گذشته سال جاری ارائه داده و راهکارهایی برای تداوم برنامه ها با هم به اشتراک گذاشتند.
در ادامه، اعضای انجمن تصمیماتی در خصوص برگزاری تمرینات ورزش های قهرمانی، همچنین برگزاری کلاس های همگانی و افزایش مهارت سطح تمرینات و استعداد یابی دانشجویان گرفتند.
در پایان نیز شرکت کنندگان، نظرات و پیشنهادهای خود را درباره برگزاری زمان و نحوه کلاس های ورزش های همگانی و قهرمانی دانشجویان دختر، ارائه دادند و به بحث و تبادل نظر پرداختند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان