محتوای خبری معاونت دانشجویی

برگزاری جلسه هم اندیشی دانشکده علوم پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با مدیریت تربیت بدنی

جلسه هم اندیشی مسئولین دانشکده علوم پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با مدیریت تربیت بدنی با هدف همکاری دوجانبه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، جلسه هم اندیشی دانشکده علوم پیراپزشکی با مدیریت تربیت بدنی با حضور امیر شایگان راد مدیر تربیت بدنی دانشگاه، دکتر قاسم رجبی معاون اداری مالی دانشکده، دکتر سید هادی موسوی معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده و کارشناسان مرتبط، چهارشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۲ برگزار شد.
توضیح اینکه، جلسه با هدف همکاری مشترک بر اساس ظرفیت های دانشکده و مدیریت تربیت بدنی، بهره مندی کارکنان و دانشجویان از زیرساخت های ورزشی، اجرای پروژه های علمی، استعداد یابی ورزشی و برگزاری مناسبت های ورزشی در حوزه ورزش کارکنان و دانشجویان، اعضای حاضر به گفتگو و تبادل نظر بپرداختند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی