محتوای خبری معاونت دانشجویی

برگزاری جلسه هم اندیشی و بررسی عملکرد ورزشی دانشجویان و کارکنان معاونت پردیس بین الملل

معاونت بین الملل و مدیریت تربیت بدنی جلسه نقد و بررسی عملکرد ورزشی دانشجویان و کارکنان پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران را برگزار کردند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، جلسه هم اندیشی سه شنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۲ با حضور دکتر محمدحسین آیتی معاون پردیس بین الملل و امیر شایگان راد مدیر تربیت بدنی و کارشناسان مربوطه در دفتر معاونت بین الملل برگزار شد.
در این جلسه دکتر محمدحسین آیتی ارائه ورزش های سنتی ایران همانند ورزش زورخانه ای در واحد درسی تربیت بدنی ۱ و ۲ را برای آشنایی دانشجویان بین الملل با فرهنگ و سنت ایران پیشنهاد داد.
دکتر آیتی خاطرنشان کرد هرگونه مساعدت در زمینه های فکری و مالی در خصوص افزایش سرانه ورزشی لازم باشد، معاونت بین الملل با مدیریت تربیت بدنی همکاری می‌کند.
در ادامه دکتر محمدحسین آیتی و امیر شایگان راد در خصوص راه اندازی آکادمی ۲ رشته تنیس روی میز و تیراندازی ویژه کارکنان، اعضای هیئت علمی و دانشجویان بین الملل بحث و تبادل نظر کردند.
در پایان جلسه مدال و حکم دکتر آیتی که در مسابقات هفته تربیت بدنی دانشگاه حائز مقام نایب قهرمانی شدند توسط مدیر تربیت بدنی اهداء شد.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی