محتوای خبری معاونت دانشجویی

برگزاری جلسه هم اندیشی کارشناسان مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای برگزاری جشنواره های ورزشی

مدیریت تربیت بدنی، جلسه هم اندیشی با هدف برگزاری جشنواره های ورزشی در هفته تربیت بدنی ویژه کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، جلسه هم اندیشی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص برگزاری جشنواره ورزشی هفته تربیت بدنی ویژه کارکنان و اعضای هیئت علمی روز دوشنبه 30 مرداد ماه 1402 در دفتر مدیر تربیت بدنی برگزار شد.
در این جلسه که با شرکت کارشناسان تربیت بدنی همراه بود پیرامون نحوه برگزاری مسابقات، زمان برگزاری، تعیین مکان مسابقات هر رشته ورزشی به تفکیک بحث و تبادل نظر شد.
توضیح اینکه، در خصوص برگزاری رشته های ورزشی در دو بخش قهرمانی (فوتسال، والیبال، شنا و تنیس روی میز) و همگانی (طناب کشی، فوتبال دستی، دارت، داژبال و آمادگی جسمانی) در جلسات آتی تصمیم گیری خواهد شد.
همچنین جلسه ای با رابطین ورزشی واحدهای تابعه دانشگاه به منظور هماهنگی هرچه بیشتر برای افزایش کیفیت و کمیت مسابقات برگزار شود.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی