محتوای خبری معاونت دانشجویی

از سوی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه صورت می گیرد

برگزاری دوره‌های جدید آموزشی در رشته های ایروبیک، یوگا و پیلاتس

از سوی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه، دوره های جدید آموزشی در رشته های ايروبيك، یوگا و پیلاتس ويژه دانشجویان، كاركنان و اعضاي هيأت علمي دانشگاه برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومي تربیت‌بدنی، با توجه به ضرورت و اهمیت تحرک و فعالیت جسمی در بین دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی خصوصاً در بخش بانوان، از سوي مديريت تربیت‌بدنی دانشگاه نهمین دوره آموزشي اختصاصی بانوان در سه رشته ورزشی ايروبيك، یوگا و پیلاتس ويژه گروههای مذکور برگزار می‌شود.
دوره های آموزشی ذکر شده در قالب 12 جلسه و بطور همزمان در سه فضای مختلف ورزشی در سطح دانشگاه شامل سالن ورزشی شهید دلخواه واقع در پردیس مرکزی دانشگاه، جنب دانشکده پزشکی و مجموعه ورزشی بزرگ شهید چمران (جهت دانشجویان، کارکنان و اعضای محترم هیأت علمی) و نیز سالن ورزشی شهید آزرمی واقع در مجتمع کوی دانشگاه (بطور اختصاصی جهت دانشجویان) برگزار خواهد شد.
بنابر اعلام اداره گسترش ورزشهای همگانی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه، مهلت ثبت نام جهت شرکت در دوره های آموزشی فوق از 28 دی تا 6 بهمن و زمان شروع این کلاسها از 9 بهمن ماه تعیین شده است.
علاقمندان می‌توانند جهت ثبت‌نام و يا كسب اطلاعات بيشتر در این زمینه به مدیریت تربیت بدنی دانشگاه واقع در مجموعه ورزشی بزرگ شهید چمران، ساختمان اداری، طبقه دوم، اداره گسترش ورزشهای همگانی (اتاق 207) مراجعه و يا با شماره تلفن های 86013269 و 86013273 (داخلی 223) تماس حاصل کنند.
لازم به ذکر است به دلیل محدودیت ظرفیت، اولویت‌بندی متقاضیان محترم بر اساس زمان ثبت‌نام آن‌ها صورت می‌گیرد.
جهت اطلاع از برنامه برگزاری کلاسهای آموزشی سه گانه مذکور در فضاهای ورزشی مختلف دانشگاه اینجا کلیک کنید.
آدرس الکترونیکی جهت ارسال مدارک ثبت نام sport@tums.ac.ir می باشد.