محتوای خبری معاونت دانشجویی

برگزاری دومین جلسه کارگاه عکاسی جشنواره بین المللی سیمرغ

کانون دانشجویی عکس لنز، دومین جلسه کارگاه آنلاین آموزش عکاسی را به منظور آمادگی و حضور دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در جشنواره بین المللی سیمرغ، برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این کارگاه با حضور 31 دانشجوی ثبت نام شده و با تدریس امیر عزیزی روز چهارشنبه 28 مهر 99 از ساعت 16 تا 18 در فضای اسکای روم معاونت برگزار شد.
مدرس کارگاه در جلسه دوم، ابتدا مباحث جلسه قبل را مرور و در مجموع مبحث تاریخ عکاسی را تکمیل کرد.
در ادامه، اشکالات دانشجویان برطرف و انواع دوربین و ویژگی آن ها، عدسی های دوربین، فریم های گوناگون، اکسپوژر و مفهوم دیافراگم، تدریس و در آخر به سئوالات و پرسش های دانشجویان پاسخ داده شد.
همچنین، دانشجویان می بایست بر اساس آموزش های جلسات اول و دوم، عکس های خود را در گروه فضای مجازی به اشتراک بگذارند و در طول هفته هر شب از ساعت 20 تا 22 تعدادی از آثار دانشجویان، توسط مدرس و دانشجویان نقد و بررسی می شود
.
جلسه سوم کارگاه چهارشنبه 7 آبان ماه از ساعت 16 برگزار خواهد شد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان